+ 34 973 79 74 59 info@viversviladegut.com

Els passats 22 i 23 d’octubre vam estar presents a les XIX JORNADES FRUCTÍCOLES a Mollerussa. Dintre d’aquestes jornades ens vam centrar, aquesta vegada, en el mon de l’Ametller. Sorgint el seu cultiu en alta densitat com una alternativa. Com a col·laboradors del IRTA i del CITA dispossem al nostre viver d’ametlla els seus productes de planter VAIRO, MARINADA, TARRACO, BELONA, GUARA, SOLETA i CONSTANTI. Vam poder informar a tothom sobre els avantatges d’aquesta alternativa.

Com totes les jornades, aquesta ha estat molt profitosa per nosaltres on vam poder parlar amb gent que buscava una alternativa per poder obtenir una nova linea de producció.

Igualment interessant va ser l’Exposició de varietats de préssec, nectarina, préssec pla i nectarina plana, realitzada pel Dr. Ignasi Iglesias, on es va poder conèixer una mica més i descobrir-ne de noves. Les varietats que el IRTA ha evaluat procedeixen principalment d’Espanya, França, Italia i USA. Dintre dels obtentors i editors destaquem PSB-Producción Vegetal, ASF-IRTA, Agro Selection Fruits …

Esperem que aquestes jornades ens hagin obert els ulls de tot aquell que no haviem tingut present i que ara mateix podem posar en pràctica.

MARINADA IRTAMB-A23-57

MARINADA IRTAMB-A23-57

HA133-15 PA

HA133-15 PA

TIFANY-cov (4050-1 NB)

TIFANY-cov (4050-1 NB)